2024.04.24. - György

Falshal

Hozzávalók: 0.5 kg darált csirkemell, 2 marék zsemlemorzsa, 2 gerezd fokhagyma, 2 fej hagyma, 1 tojás, só, bors, leveszöldség.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Feltesszük a vizet másfél fej felkarikázott hagymával, leveszöldséggel fõzni. Teszünk bele sót, borsot, ételízesitõt. Közben a darált húsba beleteszünk 1,5-2 marék zsemlemorzsát, 1 tojást, belereszelünk 1/2 fej hagymát, 1 gerezd fokhagymát, sózzuk, borsózzuk. Nedves kézzel gombócokat formázunk és azokat beletesszük a felforrt levesbe. Fõzzük 20 percig, kihûtjük és elõételként kináljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!