2024.04.19. - Emma

Almás krumplis csirkesaláta

Hozzávalók 4 személyre: 300 g sült csirkehús, 150 g füstölt sonka, 400 g alma, 300 g fõtt krumpli, 1 fej saláta, 50 ml olívaolaj, 30 ml balzsamecet, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fõtt krumplit felkockázzuk, összekeverjük az olivaolajjal, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkehúst, sonkát, salátát, a vékony gerezdekre vágott almát. Sózzuk, borsozzuk és balzsamecettel leöntjük, összekeverjük, lefedjük, hûtõbe tesszük. Hidegen, összeérve, salátalevéllel bélelt salátástálba tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!