2024.04.19. - Emma

Vasárnapi leves

Az alábbbi alapanyagokat a marhahúsleves kivételével egy keverõtálban jól összedolgozzuk (a vajat kicsit olvasszuk meg)...
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

... és tûzálló edénybe vagy tepsibe öntsük kb. egy ujjnyi magasságig. 180 fokos sütõben 15-20 percig süssük, hûtsük ki és vágjuk fel apró kockára a levesbetétet, és tegyük bele a jól felforralt marhahúslevesbe.

Hozzávalók:
• 4 tojás
• 10 dkg vaj
• 20 dkg reszelt parmezán
• 20 dkg búzadara
• csipetnyi szerecsendió, só
• 2 l marhahúsleves

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!