Az elõzõ napon beáztatott borsót leszûröm, leöblítem. Füstöltében kezdem elfõzni. Hozzáadom a megtisztított vöröshagymát. Világos rántást készítek, hidegvízzel felöntöm, simára keverem, és ezzel sûrítem a már megpuhult borsót. Lassan forralom, sóval és törött borssal ízesítem. Elfott levét mindig pótolom. Ha kész, a vöröshagymát kiveszem belole. Áttörve is készíthetõ.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
40 dkg feles sárgaborsó
1 l füstölthús-lé
5 dkg vöröshagyma
4 dkg zsír
só
4 dkg liszt
1 késhegynyi törött bors
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!