2024.04.25. - Márk

Jégbe hûtött cseresznyés tej

Hozzávalók 4 pohárhoz: 15 dkg cseresznye, 5 dl aludttej, 2 dl hideg cseresznyelé, 6 evõkanál zabpehely, 4 gombóc vaníliafagylalt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. A gyümölcsöt az aludttejjel, a cseresznyelével, a zabpehellyel és a fagylalttal együtt összeturmixoljuk. Elosztjuk négy pohárban. Azonnal tálaljuk!

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!