2024.04.25. - Márk

Töltött rostélyos

Két szép nagy rostélyoshoz veszünk 25 deka disznóhúst a combjából, 6 deka szalonnát. A rostélyost megveregetjük, besózzuk és félre tesszük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A disznóhúst és a szalonnát húsvágón finomra vágjuk, kevés törött bors, citromhéja és hagymát finomra vágva a hússal elkeverünk s ezen keverékkel a rostélyosokat megkenjük, összegöngyöljük s forró zsírban hagymával, sárgarépával és caprival pároljuk 1,1/2 óra hosszat. HA már majdnem kész, 2-3 deci tejfelt teszünk bele s felszeletelve, citrommal díszítjük és rizs, vagy burgonyával körítjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!