2024.04.20. - Tivadar

Rostos õszibarackszörp

Hozzávalók: 2 kg õszibarackhús, 6 dl víz, 50 dkg cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az érett barackot lehéjazzuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst szitán áttörjük vagy ledaráljuk. A péphez vízben felforralunk fél kiló cukrot. Összekeverjük, üvegekbe töltjük, majd rászórunk egy kevés szalicilt. Forróvízben - a forrástól számítva - 30 percig gõzöljük, és a vízben hagyjuk kihûlni.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!