2024.03.29. - Auguszta

Virslis tészta

A hagymát apróra vágom és olajon megpirítom, majd ráteszem a karikára vágott virslit. Meghintem pirospaprikával és felöntöm egy kevés vízzel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megsózom,(de csk kicsit mert a virsli már sózva van!) és kb. 10 percig lefedve fõzöm. A tejfölt közben elkeverem a lisztel és amikor kész a virslire öntöm. A tésztát eközben sós vízben kifõzöm, majd leszûröm és tányérokra teszem. A tésztára merek a pörköltbõl és megszórom sajttal. Nagyon finom, és nagyon hamar elkészül.

Hozzávalók:
1/2 zacskó pörköltnek való tészta
3 pár virsli
egy közepes fej hagyma
2 evõkanál olaj
1 csapott evõkanál liszt
2 dl tejföl
kevés víz
reszelt sajt
só, pirospaprika

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!