Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, só, õrölt fehér bors, 16 koktélparadicsom vagy 8 kisebb, félbevágott, paradicsom, 2 evõkanál olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkét 4×4 centis darabokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük. A csirkét a megmosott és lecsepegtetett paradicsomokkal felváltva nyársra tûzzük. Egy kevés olajjal meglocsoljuk, és fél órára a hûtõszekrénybe tesszük érlelõdni. Ezután a nyársakat faszénparázson, rostlapon vagy asztali grillsütõn idõnként megforgatva megsütjük. Friss salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!