2024.04.19. - Emma

Meggyleves (tejes)

Hozzávalók: fél kg meggy, 2 dl tejfel, 2 dl tejszín (elhagyható), 2 evõkanál liszt, só, cukor, fahéj, szegfûszeg, kis darab citromhéj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meggyet a fûszeres vízben megfõzzük, hozzáöntjük a lisztes tejfelt, majd rövid forralás után beleöntjük a tejszínt. Kihûtve tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!