2024.04.16. - Csongor

Amaránt keksz

Hozzávalók: 500 g amaránt dara vagy amaránt pehely, 500 g búzadara, 500 g cukor, 500 g szõlõbogyó, 500 g mogyoró, 500 g dió, 30 evõkanál fõtt, tört krumpli, 10 tojás, tej igény szerint, 10 evõkanál mézeskalács ízesítõ, 5 evõkanál kakaó, 2,5 sütõpor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Minden hozzávalót könnyû tésztává dolgozunk össze. A fél centiméter vastag korongokat sütõpapírral bevont tepsibe tesszük. Közepes hõfokon 15-20 percig süssük. Esetleg csokoládéöntetet is tehetünk rá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!