2024.04.19. - Emma

Zöldséges pecsenye

Egy kiló szép felsál szeletet tegyünk lábasba egy kanál zsírral, sóval és két deci ecettel. Tegyünk bele egy szál tiszta és karikára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, karalábét, zellert, egy fô vöröshagymát és néhány szem borsot.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Azután tegyük tûzre az edényt, és fôzzük, amíg megpuhul. Ha a leve elfô, mindig pótoljuk egy kevés hideg vízzel. Mikor a pecsenye már jó puha, tegyünk a lábasba négy darab nagy burgonyát, alaposan megtisztítva és karikára vágva, öntsünk reá annyi vizet, hogy a burgonyát ellepje.

Fedjük újra le, és kavarás nélkül fôzzük, míg a burgonya megpuhul és zsírja kiválik. E pecsenyét vágjuk szeletekre, s a zöldséget és burgonyát összekeverve adjuk mellé. Igen ízletes pecsenye.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!