2024.04.19. - Emma

Gombamártás

Hozzávalók: 15 dkg gomba, hagyma, olaj, liszt, húslé, só, citrom, tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése: A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk, lecsepegtetjük. Apróra vágva a hagymás olajon puhára pároljuk. Lelisztezzük, húslével feleresztjük, sózzuk és citromlével ízesítjük, majd 3 kanál tejfölt adunk hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!