8-10 burgonyát meghámozunk, megmossuk s apró kockákra vágjuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy lábosba úgy mint más paprikáshoz is egy fej finomra vágott hagymát sárgára párolunk egy kávéskanál paprikát s az összevagdalt burgonyát beletéve, megsózzuk, befödve pároljuk, mindig csak pár csöpp vizet teszünk hozzá, hogy oda ne égjen s ha már majdnem puha, 2-3 kanál jó tejfelt keverünk bele s inkább rázogassuk aztán a lábost, mert gyakori keverés által, könnyen kásává lesz a burgonya.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!