2024.04.19. - Emma

Gyúrt tészta levesbe

Három-négy személynek elég 1 tojásból gyúrva, annyi lisztet hozzátéve, amennyit a tojás felvesz. Ha reszelt tésztát akarunk, kissé keményebbre gyúrhatjuk, ha metélt, kocka, vagy szalagra akarjuk vágni, mely utóbbit kerekcsével vagdaljuk szét, akkor kicsit lágyabbra gyúrhatjuk, de sohase lágyra.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nagyon vékonyra nyújtjuk a tésztát, kissé szikkadni hagyjuk s aztán tetszés szerint szétvágva a leszûrt és forró levesbe tesszük, fõzõkanál segítségével szétkavarjuk, hogy össze ne álljon a levesben. Ha a tésztával együtt a leves jól felforrt, a leveses tálba öntjük, az idõközben szépen leülepedett levest hozzászûrjük és betálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!