2024.03.29. - Auguszta

Gorgonzolás polenta

Hozzávalók: 25 dkg kukoricadara, 2,5 dkg vaj, 2,5 dl tej, só, frissen õrölt feketebors, 2,5 dkg Gorgonzola, 1 babérlevél.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy fazékban felforralom a tejet, 2,5 dl vizet egy tk sóval, beleszórom a kukoricadarát és habverõvel erõsen felkeverem. Takarékra veszem a lángot és idõnként megkeverve addig fõzöm, míg le nem válik az edény faláról. Leveszem a tûzrõl és belekeverem a feldarabolt vajat és a villával összetört gorgonzolát.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!