2024.04.25. - Márk

Szüreti káposzta

Hozzávalók: 70 dkg sertéscomb, 1 fej káposzta, 1 hagyma, 2 evõkanál olaj, fél liter must vagy újbor, 2 fürt szõlõ, 1csomag kapor, tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés módja: Kevés olajon a fél karikákra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzátesszük a vékony csíkokra vágott sertéshúst, sóval, borssal fûszerezzük, majd ha barnára pirult, meglocsoljuk musttal.

Amikor elpárolgott a must, hozzáadjuk a vékony szálasra vágott káposztát, a maradék mustot, és idõnként kevergetve, lefedve pároljuk. Mielõtt elkészülne hozzáadjuk a félbevágott, kimagozott szõlõszemeket, és ha kedveljük, akkor egy kevés tejföllel még dúsíthatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!