Hozzávalók: 80 dkg bõrös lazacfilé, só, bors, 1 joghurt, 2 leveseskanálnyi apróra vágott kapor, 1 apróra vágott mogyoróhagyma, 3 leveseskanálnyi olívaolaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A filéket vágja négy darabra és fûszerezze meg. Keverje össze a joghurtot a kaporral, a mogyoróhagymával, a sóval és a borssal. Kapcsolja a készüléket 3-as fokozatra. Öntsön olívaolajat a tartályba. Helyezze a lazacfiléket a bõrös felükkel lefelé a forró olajba. Vastagságtól függõen süsse 4-6 percig. Rendezze tányérra és tálalja a kapros mártással.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!