Puhára fõzünk négy-öt középnagyságú burgonyát a héjában s még forrón átnyomjuk a szitán.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy kis cseréptálban elkeverünk öt-hat deka vajat két tojássárgájával, közékeverjük a burgonyát, kevés sót és két evõkanál lisztet, kis gombócokat formálunk s a forró levesbe befõzzük. Legjobb mindig egy próbagombócot csinálni és ha nagyon lágy, még egy kevés lisztet teszünk hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!