Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tészta szélét köröskörül kezünkre csavarva leszedjük s azután száradni hagyjuk a rétestésztát. Zsemlyemorzsát pirítunk zsírban s azzal meglocsoljuk a tésztát, rászórjuk az almát, a cukor, mandula keveréket, mindegyikbõl keveset visszatartva, azután mind a négy' oldalán ráhajtjuk a lelógó üres tésztát, jól belocsoljuk olvasztott zsírral, a hátra maradt almát s mandulás cukrot rászórva gyengén összegöngyöljük, zsírral kikent pléhre tesszük, felül is zsírba mártott tollal jól bekenve, jó tûznél megsütjük, feldaraboljuk és lecukrozva tálra tesszük.
A többi rétesnek a töltelékét alábbiakban közlöm, az eljárás mindegyiknél ugyanaz, mint az almás rétesnél.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!