Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A borjúhúsba késsel kis lyukakat szúrunk s felváltva sonkát, szalonnát, nyelvet dugdosunk bele. Egy megfelelõ nagy vaslábasba teszünk egy nagy kanál zsírt, karikára vágott sárgarépát és egy fej hagymát, szintén karikára vágva. Ráfektetjük a húst s ha minden oldalán kissé már színt kapott, borjú csontokból nyert lével, késõbb tejfellel folyton pároljuk, míg megpuhult.
Kiemeljük egy pecsenyesütõbe, rászûrjük a levét, zsírját a zöldséggel visszatéve egy kanál liszttel meghintjük, levessel felöntjük s fél citrom levével, tejfellel forraljuk, azután ezt is rászûrjük a húsra s még egy fél óráig, gyakori öntözgetés közben sütjük. Zsírban sült burgonya szeletekkel és rizzsel körítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!