2024.04.20. - Tivadar

Rostélyos hagymával

Szép nagy rostélyos, megveregetünk, besózzuk, kissé belisztezzük s egy tiszta zománcozott vas lábosban forró zsírban hirtelen kisütjük. Két fej vöröshagymát vékony karikákra vágunk s ha a rostélyos megsült a hagymát is világos barnára sütjük ugyan abban a zsírban.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy kávéskanál paprikát keverünk bele. A rostélyost újból beletesszük s mindig kevés víz hozzáadásával pároljuk, amíg a hús is megpuhult; 2 deci jó tejfelt teszünk lassankint hozzá és a tûzhely szélén lassan hagyjuk forrni.

Ha szükséges 1-2 kanál vizet önthetünk még hozzá, hogy oda ne égjen. Pirított burgonyát, rizst stb. adhatunk hozzá körzetnek.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!