2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Flambírozott szûznyárs

Hozzávalók: 40 dkg sertésszûz, só, bors, olaj, 2 tk vaj, 8 cl konyak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szûzpecsenyét 1 centi vastag szeletekre vágom, sózom, borsozom, nyársra húzom és olajjal beecsetelem. Utána mindkét oldalon grillezem.

A flambírozó serpenyõben felhevítem a vajat, a húsokat röviden átmelegítem, konyakkal leöntöm és meggyújtom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!