2024.04.25. - Márk

Gyümölcsszorbet

Hozzávalók: 3 ek vaniliafagyi, 2 cl fehér vermut (Cinzano, Martini stb.), 4 cl tej, pezsgõ, 2 eper, 1 fél õszibarack, 2 gerezd narancs.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fagyit egy nagy pezsgõspohárba teszem. Ráöntöm a vermutot és a tejet és jól felkeverem, felöntöm a pezsgõvel és a gyümölcsökkel díszítem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!