2024.04.18. - Andrea, Ilma

Szamócaszörp

Hozzávalók: erdei szamóca és ugyanannyi súlyú cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szamócát lemosom, szárától megtisztítom, majd egy ép zománcú edényben (porcelán, üveg, stb.) összezúzom és 3-4 napra lefedve hideg helyre teszem. Sûrû szitán leszûröm és a levét õsszekeverem a cukorral. Felfõzöm és üvegekbe töltöm, majd lezárom. A hûvös kamrában, pincében tárolom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!