2024.04.20. - Tivadar

Görög tepsiben sült krumpli

Hozzávalók: 8 nagy szem krumpli (kb. 1 kg), 5-6 ek olivaolaj, só, õrölt feketebors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A krumplit héjában sós vízben 20 percig fõzöm. A sütõt elõmelegítem (220 fok, gáznál 3-4). A krumplit meghámozom és hosszanti irányban négyfelé vágom. Olajozott sütõlemezre helyezem és olajjal beecsetelem. Sózom, borsozom és közésõ sinen 10-12 percig sütöm. Ha van grillezõje is a sütõnek, akkor az utolsó 2-3 percben azt is kapcsold be!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!