2024.04.20. - Tivadar

Svájci felvágottsaláta

Hozzávalók: 30 dkg párizsi (vagy más felvágott), 10 dkg Gouda sajt (trappista, ementáli), 10 dkg ecetes uborka, 1 pohár joghurt, 1 ek ecet, 1/2 kk só, 1/4 kk õrölt bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A párizsit lebõrözöm és a sajttal, valamint az uborkával együtt finom csíkokra vágom.

A joghurtból, ecetbõl, sóból és borsból készült marináddal öntöm le és legalább egy órát a hûtõben érlelem. Kenyérrel, vagy péksüteménnyel tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!