2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sárgabarack - sárgarépa lekvár

Hozzávalók: 35 dkg magozott sárgabarack, 15 dkg sárgarépa, 1 citrom leve és héja, 30 dkg cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A barackot kis darabokra vágom, a répát lereszelem. Az összes hozzávalót lereszelem és lefedve 2 - 3 órát állni hagyom. Utána egy lábasban felforralom, visszaveszem takarékra és állandóan kevergetve az alvadáspont eléréséig (12 - 15 perc). Forrón üvegekbe töltöm, lezárom és a fejére állítva hagyom kihülni.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!