Hozzávalók: 1 kg körte, 20 dkg cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A körtét puhára fõzöm és szitán áttöröm. A cukorból 1 dl vízzel szirupot fõzök és jól összefõzöm a körtepéppel. Dermedéspróba után lapos formákba töltöm és megdermesztem. Azokból kivéve meleg helyen megszikkasztom és száraz hûvös helyen tárolom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!