Hozzávalók: 1 sárga paprika, 1 piros paprika, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 4 ek olivaolaj, 1 csésze hámozott, lé nélküli paradicsom, só, bors, 1 1/4 tk kömény, petrezselyemzöld, 30 dkg penne.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paprikát kimagozom és csíkokra vágom. A finomra vágott hagymával és a zúzott fokhagymával együtt forró olajban megpárolom. Hozzáadom a paradicsomot, sózom, borsozom, majd rászórom a köményt és a vágott petrezselyemzöldet. Néhány percig kis lángon fõzöm, majd belekeverem az éppen megfõtt penne tésztát.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!