2024.03.19. - József, Bánk

Paprika-paradicsom saláta

Hozzávalók: 3 paradicsomprika (pritaminpaprika), fél kg paradicsom, fél tk só, 3 ek cukor, 2 ek ecet, 1 ek olaj, 1 ek vágott zöldpetrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paprikát kicsumázom, felkarikázom, leforrázom, a paradicsomot felkarikázom és leöntöm a cukorból, sóból, ecetbõl és 4 dl vízbõl álló felforralt lével. Kihûlés után hozzákeverem az olajat és a vágott petrezselyemzöldet.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!