A fõzõcsokoládét kis tûzön kevés vízben felolvasztjuk. Közben a tejet a cukorral és a vaníliarúddal felforrósítjuk, majd állandó keverés mellett, vékony sugárban a felolvadt csokoládéra öntjük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Habosra és csomómentesre keverjük. Forrón csészékbe szûrve azonnal tálaljuk. Uzsonnára is kitûnõ.
Hozzávalók:
1 l tej
25 dkg fõzõcsokoládé
15 dkg cukor
1 rúd vanília
Kellemes italozást kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!