Hozzávalók: 60 dkg nyúlcomb, vagy lapocka, 20 dkg paradicsom, 20 dkg gomba, 3 dkg liszt, 3 dl fehérbor, 1 dl olaj, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, õrölt bors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst 5-6 dkg-os darabokra vágom, sózom, borsozom és foró olajban pirosra sütöm. Kevés liszttel meghintem, elkeverem és néhány percre a sütõbe teszem. Serpenyõben olajban megfonnyasztom elõször az apróra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymát.
Hozzáadom a cikkekre vágott paradicsomot, a gombát, sózom, borsozom és megpirítom. A ragut ráöntöm a nyúlhúsra, majd felöntöm kevés vízzel és borral. Összekeverem és fedõ alatt puhára párolom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!