2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Cigánnyársak

Hozzávalók: fél kg sertéslapocka, 15 dkg húsos szalonna, 2 közepes hagyma, 1,5 dl cigánypác.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst 2*2 centis kockákra, a szalonnát pedig hasonló, de vékony szeletekre vágom. A hagymát megtisztítom és nyolcfelé vágom, majd még kisebb darabokra. A húst, a szalonnát és a hagymát váltahozva nyársakra húzom.

A nyársakat megöntözöm cigánypáccal és 2-3 órára lefedve a hûtübe teszem. Lecsepegtetem és minden oldaláról szépen meggrillezem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!