2024.04.25. - Márk

Rumos-szilvás rétes

Hozzávalók: fél kg szilva, 15 dkg zsemlemorzsa, 15 dkg cukor, 1 dl rum, 1 dl víz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szilvát kimagozom és szeletekre vágom. A cukrot felfõzöm a víz és a cukor keverékében, majd 10 percig párolom benne a szilvát. Az elõkészített réteslapokat megszórom morzsával, elosztom rajtuk a szilvafõzetet, feltekerem és a szokásos módon megsütöm.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!