2024.03.29. - Auguszta

Marinált sárgarépa

Hozzávalók: 1,5 dl fehérbor, 1,5 dl borecet, 4 ek extra szûz olivaolaj, fél kg sárgarépa, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sárgarépát megtisztítom és karikákra vágom. A répakarikákat a bor, borecet és negyed liter víz keverékében mintegy 12 percig fõzöm, majd a levében hagyom kihülni. Leszûröm és a levébõl 1,5 deciliternyit sóval és az olajjal elkeverek, a sárgarépára öntöm és legalább fél órányit érlelem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!