2024.03.29. - Auguszta

Magyaros karalábéleves

Hozzávalók: 40 dkg karalábé, 3 dkg zsír, vagy olaj, 3 dkg liszt, 1 ek tejföl, vágott petrezselyemzöld, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A karalábét megtisztítóm, meghámozom és vékony szeletekre vágom. Sózom és vajban fedõ alatt megpárolom. (Az íz csak vajpuha karalábénál jön ki teljesen). Megszórom liszttel, néhány percig pirítom, majd hideg vizet öntök rá. 10-15 percig fõzöm. Levesbetétként tésztát fõzök bele.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!