2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kecsege vajmártásban

7 deka vajat fölolvasztunk s egy kanál liszttel kissé pirítjuk. Egy kis fej szétdarabolt hagymát, fél citrom héját, pár szem borst és sót keverve hozzá, felöntjük lassan két merítõkanál melegvízzel s befödve, többszöri kavarás mellett, jól elhagyjuk fõni.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzá vegyítünk ezután még 1 citrom levét s ebben a mártásban fõzzük a kecsegét puhára. Tálalás elõtt kivesszük a kecsegét a lébõl, 2 tojássárgáját ütünk bele s jó tûznél sûrûre fõzzük. A kecsegét tálra helyezzük s a mártást reászûrve betálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!