Elkészítünk egy nagyobb csibét paprikásnak, jó tejfelesen. A csirke húsát a csontokról leszedjük, késsel vagy húsvágóval apróra összevagdaljuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
12-15 palacsintát sütünk, természetesen cukor nélkül, kettõt meghagyunk egészben, a többit pedig ujjnyi csíkokra vágjuk. most elõvesszünk egy formát, vagy porcelán lábast, vajjal kikenjük s beletesszük az egyik palacsintát, azután egy sort az összevágott palacsintából, azután a húst, megint palacsintát, húst addig, amíg elfogyott.
Elõvesszük a csirke mártását, áttörjük szitán s még jó sok tejfelt keverünk bele s ezt ráöntjük az elkészített tömegre. tetejébe tesszük a másik palacsintát s a sütõbe tesszük, míg jól átsül az egész.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!