2024.04.18. - Andrea, Ilma

Eliszta saláta

Hozzávalók 5 személyre: 45 dkg birkahús vagy szajgak antilop húsa (õz húsával helyettesíthetõ), 40 dkg burgonya, 30 dkg uborka, 5 db tojás, 20 dkg trappista sajt, 1 pohár majonéz, 1 fej vöröshagyma, só és petrezselyem zöldje - ízlés szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megfõzött, nem kövér birkahúst (vagy vadhúst), a fõtt burgonyát, fõtt tojást és a sózott vagy pácolt uborkát hasábokra, a hagymát fél karikákra vágjuk, a sajtot lereszeljük.

Ezt majonézzel ízesítjük, ízlés szerint sózzuk, azután összekeverjük, salátás tálba helyezzük. Vajforgácsokkal, fõtt tojásból vágott apró hasábokkal díszíthetjük, meghinthetjük reszelt sajttal, kaporral és petrezselyem zöldjével.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!