2024.03.29. - Auguszta

Narancspuding (kímélõ étel)

Az elõírásnak megfelelõen elkészítünk egy csomag citromízû pudingport, de 10 deka cukor helyett csak öt dekát teszünk bele, meg egy fél deci Jaffaszörpöt, és belereszeljük három narancs sárga héját.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy mély üvegtál aljára egy sor babapiskótát fektetünk, meghintjük két, alaposan megtisztított, kis kockákra vágott friss naranccsal, és leöntjük a még meleg puding felével. Erre ismét egy sor babapiskóta sort fektetünk, majd a másik két naranccsal megszórjuk, és ráöntjük a maradék pudingot.

Legalább egy napra behûtjük, hogy a babapiskóta megpuhuljon. Tetejét egy meghámozott, félbevágott és vékonyra szelt naranccsal díszítjük. (Ha nem kímélõ étrendben adjuk, kínálhatunk hozzá két deci édes kemény habbá vert tejszínt is.) Egy kiló narancs és egy kis doboz babapiskóta kell hozzá!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!