2024.04.19. - Emma

Hagymás-paradicsomos spagettisaláta

Hozzávalók: 25 dkg spagetti, 1 közepes fej hagyma, 10 dkg paradicsomfüré, 1 ág rozmaring, frissen õrölt bors, 1 mk só, 1 ek cukor, 3 ek olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vékony karikákra vágott hagymát olajban enyhén megpárolom. Beleadom a sûrített paradicsomot, sózom, borsozom, rozmaringgal fûszerezem és felfõzöm.

A lángot lekapcsolom és belekeverem a cukrot. "Al dente" megfõzöm a spagettit, leszûröm és összekeverem a paradicsomos sugoval. Jól behûtve tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!