2024.04.19. - Emma

Rakott zöldbab

Hozzávalók: fél kg zöldbab, 20 dkg párolt rizs, 30 dkg pörköltmaradék, vágott petrezselyem, reszelt sajt, 2 pohár tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zöldbabot sós vízben puhára fõzöm. Egy tûzálló tálban rétegesen lerakom a zöldbabot, a rizst és a pörköltet úgy, hogy minden rétegre teszek egy-két kanálni tejfölt.

A maradék tejfölt a tetejére kenem, megszórom reszelt sajttal és 25 percre beteszem a forró sütõbe.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!