2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Majomkenyér

Hozzávalók: 25 dkg margarin, 30 dkg cukor, 3 ek. liszt, 1 tojás, 3 púpozott ek. kakaó, 10 dkg dió, 15 dkg babapiskóta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat a dió és a piskóta kivételével gõz fölött összefõzzük állandó keverés mellett. Majd beletesszük a durvára vágott diót és a babapiskótát.

Õzgerincformába öntjük, amit folpackal kibéleltünk. Amikor kihûlt, hûtõbe tesszük, és tálalásig ott tartjuk. Ebbõl is csak annyit vágjunk fel, amennyit elfogyasztunk, nehogy kiszáradjon.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!