2024.04.25. - Márk

Juhtúrós kapros csusza

Hozzávalók: 40 dkg csuszatészta, 20 dkg juhtúró, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó kapor, 2 dl tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tésztát sós vízben kifõzöm, leszûröm, hideg vízzel leöblítem és a kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatom.

Ráöntöm a tejföl, finomra vágott kapor és juhtúró keverékét. Még egyszer átpirítom és szalonnapörccel megszórva forrón tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!