2024.04.16. - Csongor

Juhtúrós puliszka

Hozzávalók: 50 dkg kukoricaliszt, 20 dkg juhtúró, 10 dkg zsír, 10 dkg füstölt szalonna, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy liter forrásban lévõ sós vízbe beleszórom a kukoricalisztet, folytonos keveréssel addig fõzöm, amíg a fazék faláról leválik. A szalonnát apróra vágom és kiolvasztom. Zsírral kikent edénybe zsíros kanállal beleszaggatom a puliszka felét, szalonnazsírral meglocsolom, rákenem a juhtúrót, és meghintem olvasztott füstölt szalonnával. Zsíros kanállal rászaggatom a puliszka másik felét, tetejét megkenem zsírral és sütõben megsütöm.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!