50 dkg burgonyát, 1-2 fej hagymát, 2 kisebb céklát, 1 kis fej zellert, 4-5 sárgarépát és 3 fehérrépát felkarikázunk, illetve kockákra vágunk, és vékonyan kiolajozott tepsibe tesszük. Kömény, indiai kömény, majoránna, lestyán keverékével fûszerezzük, rádobunk néhány babérlevelet, majd megszórjuk sóval, kis fehérborssal és gyömbérrel.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tetejét is meglocsoljuk vékonyan olajjal, letakarjuk alufóliával, majd forró sütõben kb. 40 percig sütjük. Utána fólia nélkül is sütjük kb. 15 percig, esetleg sajttal vagy tejföllel a tetején.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!