2024.04.19. - Emma

Ponty- vagy harcsapaprikás

Hozzávalók: 4 darab 20 dekás halszelet, 6 deka zsír, 5 deka reszelt vöröshagyma, egy kevés pirospaprika, másfél deci tejföl, só, 2 deka liszt, evõkanálnyi lecsó.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zsíron megpirított vöröshagymába paprikát teszünk és elkeverjük, majd hozzáadjuk a halszeleteket, kellõen megsózzuk s a hagymás, paprikás zsíron megpörköljük - keverni nem szabad - és a tûzhely szélére húzzuk, s a liszttel elkevert tejföllel leöntve, néhány percig csendes forrással a halat készre pároljuk. Vajasgaluskát vagy sós vízben fõtt burgonyát adunk hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!