Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta, 4 szelet szalonna, 6 dkg zsír, 2 nagyobb fej hagyma,
1 kiskanál pirospaprika, 2 babérlevél.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szalonnaszeleteket a zsírban üvegesre sütjük, majd kivesszük a lábasból. A zsírban megfonnyasztjuk a felszeletelt hagymát és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a kicsavart káposztát, a 2 babérlevelet, és fedõ nélkül néhány percig pirítjuk.
A szalonnadarabokat elkeverjük a káposztával, egy kevés vizet adunk hozzá és fedõ alatt puhára pároljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!