2024.04.25. - Márk

Sajtos-szalonnás virsli

Hozzávalók: 5 pár virsli, 5 dkg kemény sajt, 5 szelet sliced bacon (szeletelt császárszalonna).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sajtok 10 hosszúkás csíkká vágom. A virsliket felréselem, mindegyik résbe egy sajtcsíkot teszek, az így kapott virsliket beletekerem a szalonnacsíkokba, a végüket fogvájóval tûzöm meg. Sütõlemezre teszem és forró sütõben szép pirosra sütöm.

Nagyon jó vendégváró étel, sör- és borkorcsolya, hiszen a vendég érkezésekor csak be kell tenni a sütõbe.

Hozzá: mustár, ketchup, saláta, vagy akár burgonyaféle is adható.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!